Škola stranih jezika CONCORD osnovana je 1995. godine i jedna je od prvih privatnih škola za učenje stranih jezika u Beogradu. Sedište se nalazi na Vračaru, u elitnom rezidencijalnom ali i poslovnom delu grada.

U cilju proširenja delatnosti, 1999. godine otvorena je i druga škola u samom centru grada, na opštini Stari grad koja je 2005. godine preseljena na Dorćol, blizu Kalemegdana. Od 2007. godine CONCORD ima svoja isturena odeljenja u Boru, Zaječaru, Kladovu, Knjaževcu i Majdanpeku.

Concord team od samog početka vode profesori jezika obrazovani u inostranstvu kojima je uspelo da u našem gradu stvore školu jezika po ugledu na najbolje svetske koledže.

Profesorski kadar je mlad, obrazovan, pouzdan i pun entuzijazma za primenu najboljih metoda za učenje stranih jezika. Svi su diplomirani profesori jezika sa međunarodnim diplomama a svake godine im se pridruži i poneki “native speaker”.

Osnovna delatnost škole je podučavanje stranim jezicima. Jezici koji se predaju su engleski, italijanski, nemački, francuski, španski i srpski za strance.

Nastava se izvodi po najnovijim originalnim udžbenicima uz audio i video podršku. Uz to se koriste rečnici, gramatike, testovi i knjige poznatih izdavačkih kuća kao što su Oxford University Press, Cambridge UP, Pearson, McMillan, Ladybird, Heineman, Klett, Didier, Guerra…  Škola omogućava kupovinu knjiga, rečnika i drugih edukativnih materijala a poseduje i svoju biblioteku sa mnoštvom knjiga i časopisa. Sve studente ohrabrujemo da iskoriste i ove dodatne sadržaje.

Izaberite kurs koji najviše odgovara Vašem nivou znanja i pridružite nam se.

Prezentacija – 20 godina postojanja škole Concord – PPT prezentacija: