Pravila korišcenja

Autorsko pravo © Škola jezika Concord

Sav sadržaj veb sajta je pod zaštitom međunarodnog zakona o autorskom pravu i nije dozvoljeno da se kopira bez pismene dozvole Concord Communications Group–e.

Politika privatnosti

Pregled

U školi jezika Concord, mi smo svesni da je privatnost važna, tako da se trudimo da je ne narušimo. Ova stranica Vam pruža uvid u tip podataka koje sakupljamo o posetiocima naše veb stranice kao i o onima koji traže naše usluge.

Lični podaci

Fondacija za međunarodnu komunikaciju i Concord sakupljaju podatke o svojim kandidatima preko sajta, telefona ili formulara. FMK i Concord ne prosleđuju podatke o kandidatima preko treće strane.

Informacije o korišćenju

Sakupljene podatke o pojedincima, organizacijama i institucijama, škola jezika Concord koristi samo u svrhe unapređenja školskog edukativnog i društvenog programa kao i da učini da odnos sa svakim polaznikom škole bude poseban. Postoji skup obaveznih podataka koje škola mora da sakupi radi funkcionisanja samog kursa kao i komplet upitnika koji omogućuje polaznicima da pruže školi povratnu informaciju, koja se koristi da proceni uspešnost kursa.

Arhiva podataka

Svi podaci o zainteresovanima za pohađanje kursa kao i podaci onih koji su pohađali kurseve u školi jezika Concord su u arhivi i korišćeni su kako bi škola ostala u kontaktu sa polaznicima. Naša namera je da obezbedimo polaznicima škole mogućnost da ostanu u kontaktu jedni s drugima čak i nakon završetka kursa, kao i da poboljšamo protok informacija što je korisno kako za školu tako i za polaznike.