concord british council memberConcord Language School od samog osnivanja ima uspešnu saradnju sa Britanskim savetom (British Council).

British Council je međunarodna organizacija za kulturne odnose i obrazovanje iz Velike Britanije koja svoje aktivnosti u oblastima umetnosti i kulture, engleskog jezika, obrazovanja i civilnog društva sprovodi u preko sto zemalja a u Srbiji svake godine sarađuje sa hiljadama učenika, nastavnika, donosioca odluka, istraživača, zaposlenih u kreativnim industrijama i preduzetnika u Srbiji.

Concord Language School je sa uspehom spremila na stotine polaznika u toku dvadesetogodišnje saradnje sa Britanskim savetom i stoga nam je dodeljen Tier 3 za 2022.godinu, koji predstavlja dokaz znanja, stručnosti i višegodišnjeg iskustva u pripremanju polaznika za polaganje Kembridž ispita koji će im povećati izglede za zapošljavanje i izglede za nastavak obrazovanja u Srbiji ili inostranstvu.

Za više informacija o Britanskom savetu i ispitima koje nude posetite sajt:

https://www.britishcouncil.rs/

 


British Council Letter

bc letter 1

Poštovani/a,

Želeo bih da Vam čestitam što ste izabrali da engleski jezik učite u školi jezika Concord Language School. Upravo u ovoj školi koja sarađuje sa British Council-om, se možete spremiti da nakon kursa jezika svoje znanje ozvaničite polaganjem međunarodno priznatih ispita u British Council-u.

U današnje vreme globalne ekonomije, ljudima su potrebne kvalifikacije i diplome koje su priznate ne samo u Srbiji, već širom sveta. Upravo zato svake godine, preko 5.000 kandidata u Srbiji polažu neki od stručnih ili akademskih ispita u British Council-u zato što znaju da te diplome prihvataju univerziteti i kompanije u celom svetu. Više informacija o ispitima koje organizujemo možete pronaći na našem sajtu www.britishcouncil.rs ili se raspitajte u Vašoj školi jezika.

Bez obzira da li želite međunarodno priznatu diplomu iz engleskog, prava, finansija, engleskog za decu ili bilo koje druge oblasti, mi imamo ispit za Vas. Dobro došli u British Council.

S poštovanjem,
bc letter 2
Marko Ilić
Business Development Manager

T (+381) (11) 3023800
F (+381) (11) 3023898
marko.ilic@britishcouncil.rs

www.britishcouncil.rs
Success Tomorrow Starts Today

The British Council is the United Kingdom’s international organization for educational opportunities and cultural relations. We are a registered charity; 209131 (England and Wales) SC037733 (Scotland). We create international opportunities for the people of the UK and other countries and build trust between them worldwide. We call this cultural relations. This message is for the use of the intended recipient(s) only. If you have received this message in error, please notify the sender and delete it. The British Council accepts no liability for loss or damage caused by software viruses and you are advised to carry out a virus check on any attachments contained in this message.