concord lcci akreditacijaConcord škola je među prvim školama u gradu koja je prošla stroge kriterijume za dobijanje licence i zvanja – Ovlašćeni centar za obuku i polaganje LCCI IQ (London Chamber Of Commerce International Qualifications). To znači da u našoj školi možete pohađati pripremne kurseve za dobijanje Vaše prve međunarodne biznis diplome ili sertifikata. Do sada ste te ispite mogli polagati samo u inostranstvu i mi smo među prvim školama u Beogradu koja Vam omogućava da svoj međunarodni sertifikat dobijete u svom gradu i u svojoj školi jezika.

Londonska privredna komora osnovana je pre više od 100 godina i ima mrežu od više od 8000 ovlašćenih centara širom sveta, koja ispita više od 500.000 kandidata godišnje. Širom sveta LCCI sertifikati su priznati i prihvaćeni od strane poslodavaca i univerziteta u više od 125 zemalja.
LCCIEB nudi kvalifikacije na polju jezika, biznisa i IT tehnologije.

Ispiti za koje možete pohađati pripremnu nastavu kod nas su:

  • WEFT – Writen English for Tourism – level 1,2
  • EFC – English for Commerce Certificate
  • EFB – English for Business
  • JETSET – 1-6

pearson logoPoznat kao jezik međunarodnog poslovanja, engleski  je neophodan u današnjoj trgovini, i kod kompanija koje posluju po celom svetu i kod zaposlenh koji žele da se uključe u te globalne trendove.

Engleski za posao – EFB – je jedan od naših glavnih ispita, koji priznaju mnoge kompanije i univerziteti. Mnogi poslodavci traže ovaj ispit kao standard prilikom zapošljavanja, a univerziteti ga priznaju kao ispunjavanje njihovih zahteva za poznavanje engleskog jezika.

Od adolescencije do perioda dokazivanja na poslu, LCCI ispiti Vam mogu pomoći da postignete svoje ciljeve. Da li tražite svoju šansu u marketingu, ili želite da poboljšate svoje poslovno znanje ili želite da naučite nov jezik, LCCI su Vaš savršen partner.

Ako ste roditelj koji želi da pruži dobar savet detetu o napredovanju u karijeri, mi nudimo informacije o svim kvalifikacijama. Ako želite da dopunite svoj portfolio još jednom veštinom, svakako Vam LCCI kvalifikacija odlično odgovara.

LCCI ispiti priznaju mnoge obrazovne institucije i komercijalne organizacije po celom svetu. Kandidati time grade svoj portfolio da bi se prijavili za visoko obrazovanje ili za posao u javnom i privatnom sektoru.

LCCI ispite priznaju:

  • Preko 30 profesionalnih institucija u Velikoj Britaniji
  • Univerziteti u Kanadi, Australiji, Novom Zelandu, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama. Pri tom kandidati sa LCCI diplomom mogu da se prijave na postdiplomske studije
  • Međunarodne kompanije koje koriste LCCI pri odabiru kandidata za zaposlenje

Video prezentacija