sr
en
Zašto Concord Language School?

Šta nas čini posebnim?

  • Lako dostupne lokacije u centru grada
  • High-tech oprema u školi
  • Slobodan pristup audio-vizuelnim i štampanim materijalima
  • Fleksibilni kursevi po meri pojedinca
  • Mladi i ljubazni profesori uvek na raspolaganju i voljni da daju odgovore na sva Vaša pitanja

Usluge prevođenja

Škola, preko svog prevodilačkog centra, nudi usluge prevođenja. Imamo sudske tumače za engleski, nemački, italijanski i španski. Oni prevode različite dokumente kao što su izvodi iz matične knjige rođenih, diplome, medicinske nalaze i druge stručne tekstove.

Lektorisanje

Škola nudi autorima i izdavačima lektorske usluge.

Obrazovanje studenata u inostranstvu

Škola preko brojnih kontakata nudi obrazovanje u nekoliko poznatih koledža u Velikoj Britaniji i SAD-u. Više informacija o školovanju u inostranstvu možete naći na našem sajtu.

Zimska i letnja škola

Svake zime Concord organizuje zimsku školu jezika na nekoj od naših planina (Kopaonik, Tara ...). Svakog leta škola vodi svoje polaznike u inostranstvo na nekoliko nedelja u poznate škole jezika u Engleskoj, Italiji, Nemačkoj i Francuskoj.

Materijali

Škola omogućava kupovinu knjiga, rečnika, gramatika, kaseta i drugog edukativnog materijala. Mi sarađujemo sa priznatim izdavačima kao što su Oxford University Press, Cambridge UP, Longman, McMillan, Ladybird, Heineman-Klett, Didier, Guerra...

Priprema za emigraciju i imigraciju

Mi smo centar koji vrši pripremu za polaganje ispita TOEFL, IELTS, CAE, FCE koji su neophodni ukoliko želite da studirate u Britaniji, Americi i u većini zemalja EU.

Self-study Centar

Materijal za "self-study" stoji na raspolaganju svim polaznicima. Može se koristiti svakog radnog dana od 10 do 19 časova. Profesor će Vam pomoći da izaberete vežbe, knjige, kasete ili CD koji će Vam pomoći da poboljšate jezičke veštine u najkraćem roku.