sr
en
Engleski jezik u turizmu

 Ovaj kurs je napravljen u cilju pripreme polaznika za rad u turizmu i hotelijerstvu. Na kraju ovog kursa polaznici bi trebalo da komuniciraju na pravi način u situacijama koje su povezane sa turizmom. Ovaj kurs je, takođe, podesan za one koji nameravaju da polažu ispite iz engleskog za turizam, kao što je LCCI ispit.  Bilo da je polaznik turistički vodič, zaposleni u turističkoj agenciji, portir u hotelu ili menadžer hotela, ovaj kurs će mu pomoći da koristi jezik efektno. Odbor za polaganje ispita privredne komore Londona (LCCIEB) nudi  polaganje ispita iz engleskog za industriju turizma (EFTI) a naša škola je akreditovani centar za polaganje ispita.


Prednosti  pohađanja kursa  ENGLESKI  U  TURIZMU: 

  • Ovaj kurs nudi različite aspekte engleskog jezika za turizam, fokusirajući se na glavne jezičke jedinice kao i na važan vokabular koji se obrađuje kroz različite teme vezane za industriju turizma.
  •  Ove teme obuhvataju: engleski u hotelijerstvu, poslovna putovanja, vazdušni saobraćaj, opis destinacija, turističke informacije, smeštaj, tipovi odmora, karijera u turizmu.
  • Udžbenici uključuju materijale iz drugih izvora, kao što su novinski članci i video materijali.

Trajanje kursa: 

  • Trajanje kursa može varirati u zavisnosti od pojedinačnih zahteva polaznika. Standardni kurs se sastoji od 24 časa , koji se održavaju dva puta nedeljno. Svaki čas traje 85 minuta.
  • Takođe, organizujemo "jedan na jedan" časove koji su prilagođeni Vama.

Preduslov za upis na kurs:


Za kurs je potrebno znanje engleskog jezika na nižem srednjem nivou, izuzev posebnih dogovora između polaznika i profesora. Polaznici rade ulazni test pre početka kursa da bismo mogli da odredimo tačan nivo znanja.


Sertifikat: 


Nakon završetka kursa polaznici dobijaju: