sr
en
Engleski jezik za pravnike


Na današnjem globalnom tržištu, kompanije imaju sve jaču međunarodnu saradnju. Izloženost stranim pravnim sistemima i zakonskim procesima postaje svakodnevnica a pravnici moraju da znaju da koriste odgovarajuću terminologiju i pravni jezik.
Pravnici su posebno pažljivi pri upotrebi jezika i moraju biti sigurni da će im kurs omogućiti adekvatnu komunikaciju kao i da će razumeti tačno ono što čuju i pročitaju.


Kome je namenjen ovaj kurs?

  • Ovo je visoko-specijalizovani program, napravljen za pravnike koji rade u državnom sektoru, vladinim odeljenjima, ministarstvima,  kao i u lokalnoj i regionalnoj upravi.
  • Nudimo, takođe, kurseve za pripravnike i studente prava uz pomoć kojih će naučiti jezičke veštine potrebne za karijeru. Za studente koji su zainteresovani za kvalifikacije na visokom nivou, nudimo kurseve napravljene za pripremu kandidata za ispit ILEC (Međunarodna diploma  engleskog jezika za pravnike), koju nudi Cambridge ESOL. Kurs je priznat od strane nekoliko pravnih udruženja. (Pročitajte više o tome ovde)

Prednosti  pohađanja kursa ENGLESKI ZA PRAVNIKE:  

  • Razvićete jezičke veštine kroz diskusije, prezentacije, razvoj vokabulara, jezičke analize, vežbe pregovaranja a sve to kroz osnovne principe pravne profesije.
  • Poboljšaćete komunikaciju na engleskom jeziku
  • Steći ćete samopouzdanje u izražavanju na engleskom jeziku
  • Poboljšaćete veštinu u pisanju pravnih pisama, ugovora i izveštaja na engleskom

Trajanje kursa: 

  • Trajanje kursa varira i zavisi od zahteva polaznika. Standardni kurs se sastoji od 24 časa koji se održavaju dva puta nedeljno. Svaki čas traje 85 minuta. Takođe organizujemo "jedan na jedan" časove koji će biti prilagođeni Vašim potrebama

Demo čas gratis:

Prvi gratis čas Vas ne obavezuje, već daje mogućnost da Vam lično profesor predstavi plan i program rada, sasluša sva Vaša pitanja i da odgovore, kao i to da osetite atmosferu škole i naučite nekoliko novih korisnih stvari na ciljanom jeziku. 

 

Svoje usluge pružili smo hiljadama zahtevnih klijenata.(Pogledajte ovde s kojim kompanijama smo imali zadovoljstvo da radimo). Dođite da naše znanje podelimo s Vama.