sr
en
Poslovni engleski

Kakve god da su Vaše poslovne potrebe, Concord nudi širok spektar jezičkih kurseva; od individualnih časova do kompleksnijih kurseva na više različitih mesta. Zajedno ćemo razgovarati o Vašim zahtevima i ciljevima i doći do najboljeg rešenja za Vas. Uzećemo u obzir Vaše vreme, nivo znanja, Vaša očekivanja, način učenja i Vaše finansijske mogućnosti. 

Neki od glavnih razloga pohađanja poslovnog engleskog su: rad sa inostranim firmama, poslovna putovanja, odlazak u inostranstvo zbog posla i komunikacija na višejezičnom nivou.


Prednosti pohađanja poslovnih kurseva:

  • Razvićete jezičku fluentnost, tačnost i poboljšati samopouzdanje pri upotrebi poslovnih termina na stranom jeziku.
  • Naš program je fleksibilan i prilagođen Vašem nivou znanja, Vašim ciljevima i interesovanjima, tako da brzo napredujete fokusirajući se samo na ono što Vam je potrebno.
  • Vaši profesori su kvalifikovani i isusni predavači. Činimo sve da Vam obezbedimo odgovarajućeg predavača čija fleksibilnost će Vam omogućiti časove kada i gde želite prema Vašim potrbama.
  • Ne samo da ćete usvojiti specifičnu poslovnu terminologiju već ćete poboljšati i opšte jezičke veštine.

Kome je namenjen ovaj kurs?

  • Svim polaznicima kojima je potrebno znanje poslovnog jezika, koji žele da unaprede opšte znanje željenog jezika koristeći stvarne situacije u vezi sa njihovim poslovnim okruženjem.

Pravi sadržaj kursa i forma obuke će biti napravljeni po meri pojedinca nakon intervjua. Primer plana koji se nalazi ispod samo pruža uvid u ono što se može obraditi. Nivo jezika je usklađen sa jezičkim okvirom Saveta Evrope.

  • Primer programa (kliknite ovde da biste skinuli PDF verziju)

Trajanje kursa:

  • Trajanje naših kurseva može varirati u odnosu na zahtev polaznika. Standardni kurs se sastoji od 24 časa koji se održavaju dva puta nedeljno. Svaki čas traje 85 minuta.
  • Takođe, organizujemo individualne časove skrojene po Vašim potrebama.

Demo čas gratis:

Prvi gratis čas Vas ne obavezuje, već daje mogućnost da Vam lično profesor predstavi plan i program rada, sasluša sva Vaša pitanja i da odgovore, kao i to da osetite atmosferu škole i naučite nekoliko novih korisnih stvari na ciljanom jeziku. 

 

Naši klijenti


Tokom dvadesetogodišnjeg rada škole stranih jezika Concord, neki od naših klijenata bili su:
PTT, Narodna banka Srbije,Telekom Srbija, Auto Press, Societe Generale Bank, Coca-Cola, Verano Motors, Apoteka DAD, turistička agencija Putnik, Komercijalna banka , Politika,  Parking Servis, Rudarsko-Geološki fakultet, Centar za puteve Vojvodina, NIS rafinerija Pančevo, Ministarstvo za ljudska prava, TetraPak,USAID Srbija,RTB Bor, Nacionalna grčka banka...