sr
en
O Nama

Škola stranih jezika CONCORD osnovana je 1995. godine i jedna je od prvih privatnih škola za učenje stranih jezika u Beogradu. Sedište se nalazi na Vračaru, u elitnom rezidencijalnom ali i poslovnom delu grada.

Tokom razvoja škole, i u cilju proširenja delatnosti, 1999. godine otvorena je i druga škola u samom centru grada, na opštini Stari grad.koja je 2005 godine preseljena na Dorćol, blizu Kalemegdana. Od 2007 godine CONCORD ima svoja isturena odeljenja u Boru, Zaječaru, Kladovu, Knjaževcu i Majdanpeku.

Concord team od samog početka vode profesori jezika obrazovani u inostranstvu kojima je uspelo da u našem gradu stvore školu jezika po ugledu na najbolje svetske koledže.

Profesorski kadar je mlad, obrazovan, pouzdan i pun entuzijazma za primenu najboljih metoda za učenje stranih jezika. Svi su diplomirani profesori jezika sa međunarodnim diplomama a svake godine im se pridruži i po neki "native speaker".

Osnovna delatnost škole je podučavanje stranim jezicima. Jezici koji se predaju su engleski, italijanski, nemački, francuski, španski, grčki i srpski za strance. Nastava se izvodi po najnovijim originalnim udžbenicima uz audio i video podršku. Uz to se koriste rečnici, gramatike, testovi i knjige poznatih izdavačkih kuća kao što su Oxford University Press, Cambridge UP, Longman, McMillan, Ladybird, Heineman, Klett, Didier, Guerra...

Škola omogućava kupovinu knjiga, rečnika, kaseta i drugih edukativnih materijala a poseduje i svoju biblioteku sa mnoštvom knjiga i časopisa. Sve studente ohrabrujemo da iskoriste i ove dodatne sadržaje.

Izaberite kurs koji najviše odgovara Vašem nivou znanja i pridružite nam se.

Prezentacija - 20 godina postojanja škole Concord