sr
en
Misija, vizija, ciljevi

Misiija

Misija naše škole je da omogući odličnu obuku vezanu za jezik, književnost, lingvistiku i kulturu  na intenzivan način koji studentima pruža neograničene mogućnosti korišćenja ciljnog jezika sa nastavnicima kojima je to maternji jezik i jezičkim profesionalcima i među sobom.

Osnovnom programu potporu daje dodatni program kako bi poboljšao učenje na času. Naš pedagoški pristup usmeren je na sposobnosti; zapošljavamo iskusne diplomirane predavače jezika, biramo najbolje materijale i metode i koristimo  prikladnu inovativnu tehnologiju.

Posvećeni smo motu  da bez prave jezičke sposobnosti ne može biti mnogo pravog razumevanja kulture a da bi to bilo zaista efektno, učenje jezika mora pružiti značajan uvid u druge kulture kao i omogućiti pristup istima.

Znatan trud usmeravamo ka jednom cilju- stvaranju najbogatije i najefektnije atmosfere za učenje jezika. U takvom okruženju, čuda se dešavaju. Studenti  koji vladaju osnovnim znanjem jezika prošire ga  u velikoj meri, omogućujući  im na taj način da se uključe u razgovor sa profesorima kojima je to maternji  jezik u neformalnim diskusijama u vezi sa kulturnim, političkim ili društvenim pitanjima.

Vizija

Naša vizija je da svi studenti Konkord škole razviju strast za učenjem stranih jezika, obogate jezik i da veruju da poseduju sposobnost oblikovanja kako sopstvene tako i budućnosti zajednice.

Težimo ka pružanju bezbednog, brižnog i predusretljivog jezičkog okruženja u kojem je našim studentima pružen odgovarajući program.

  • Učimo ih da postanu građani sveta
  • Razvijamo kritičku svest
  • Razvijaju prevodilačke veštine
  • Razvijaju osećaj sopstvene vrednosti i samopouzdanje
  • Razvijaju govorne veštine i osećaj društvene odgovornosti što im omogućuje da uspešno doprinose društvu