sr
en
IELTS

Međunarodni test engleskog jezika

IELTS je deo Cambridge ESOL, Britanskog Saveta i IDP: IELTS Australija. Preko milion ljudi godišnje koristi IELTS za ulaz u svet zemalja engleskog govornog područja. IELTS priznaje više od 6000 organizacija širom sveta. Testove je moguće polagati u više od 120 zemalja na preko 500 lokacija u terminima i do četiri puta mesečno.
Postoje dva modula IELTS testa:

  • Akademski – za osobe koje žele da studiraju na osnovnim ili postdiplomskim studijama na engleskom jeziku i za one kojima je potrebna profesionalna registracija.
  • Opšti – za osobe koje žele da migriraju u neku od zemalja engleskog govornog područja (Australiju, Kanadu, Novi Zeland, Ujedinjeno Kraljevstvo) i za one koji žele da studiraju na engleskom na nivou nižem od akademskog.

Kandidati polažu četiri jezičke veštine: slušanje, čitanje, pisanje i govor. Svi kandidati polažu iste testove slušanja i govora. U zavisnosti od testa koji polažete (akademski ili opšti) postoji izbor u testovima čitanja i pisanja.
Naš kurs pripreme nudi sistematsku pripremu studentima koji žele da polažu IELTS ispit. Na našim časovima studenti će biti uvedeni u sve zadatke s kojima će se sresti na IELTS ispitu. Individualni čas traje 85 minuta a broj časova zavisi od samog studenta.

Korisni linkovi: