sr
en
FTBE

Sertifikati  iz poslovnog engleskog jezika, za profesore engleskog

Sertifikat iz poslovnog engleskog za profesore engleskog (FTBE) pruža dodatne kvalifikacije za profesore koji žele da dopune svoju biografiju i da poboljšaju veštine poslovnog engleskog kao i da testiraju svoje znanje u tri oblasti: profesionalnim veštinama, metodologiji i materijalima, osnovnim poslovnim pojmovima.

Profesori polažu ovaj ispit kako bi se usavršavali da predaju u inostranstvu, da pokažu razumevanje profesionalnih veština koje su potrebne za predavanje poslovnog engleskog, kao i za rad u privatnom sektoru.

Za kandidate iskustvo u podučavanju opšteg engleskog je korisno. Kandidati bi trebalo da budu ili izvorni govornici engleskog jezika koji imaju iskustva u predavanju ili profesori koji nisu izvorni govornici sa diplomom i sa odgovarajućom kvalifikacijom u podučavanju formalnog engleskog jezika. Kandidati moraju biti na nivoima od B2 do C1.

Naša priprema za polaganje ispita se sastoji od dve glavne komponente:

  • Samostalno pripremanje koje se zasniva na učenju materijala iz poslovnog engleskog
  • Petodnevnog kursa "kako položiti ispit" a akcenat je na profesionalnim veštinama, metodologiji i materijalima, osnovnom znanju poslovnog engleskog

Naš kurs traje 5 dana. Svako predavanje traje 6 sati sa završnim ispitom koji traje 2 i po sata šestog dana.
Svoje usluge pružili smo hiljadama zahtevnih klijenata. (Pogledajte ovde s kojim kompanijama smo imali zadovoljstvo da radimo). Dođite da naše znanje podelimo s Vama.