sr
en
Akcije i popusti

 

Sve je više roditelja koji žele da upišu decu na kurs jezika od najranijeg uzrasta. Podržavamo ih jer su u pravu. Mnoga istraživanja pokazuju da znanje drugog jezika pomaže boljem kognitivnom razvoju deteta, razvija memoriju a poboljšava i sposobnost slušanja i razumevanja.

Poslednja psihološka istraživanja ukazuju na činjenicu da sama mogućnost razmišljanja na drugom jeziku pomaže ljudima da donose efikasnija i brža rešenja životnih problema. Takođe je dokazano i da ljudi koji govore strane jezike imaju bolje poslove, ali i da su tokom školovanja pokazivali uspešnije rezultate.

Upravo zbog toga stručnjaci tvrde da treba krenuti sa učenjem drugog jezika od najranijeg doba. Što je dete starije to se određeni prozori zatvaraju kada je u pitanju usvajanje jezika tako da je preporučljivo da se iskoriste te prirodne sposobnosti dok dete ne napuni 12 / 13 godina jer do tada ima veliku mogućnost da naučeni jezik govori originalnim akcentom.

Mi ćemo se u školi sa Vašom decom igrati, pevati, recitovati ali i uticati pozitivno na Vaše dete da zavoli ne samo učenje stranog jezika nego i školu kao instituciju za koju mi, kroz jedan opušten pristup, spremamo decu. Učimo ih da sede za stolom, da održe pažnju ceo čas, da imaju svoj udžbenik i pribor... sve ono sa čime će se kasnije sresti u osnovnoj školi.

DEČIJE LETO NA VRAČARU

Dugo iščekivani letnji raspust se bliži a sa njim i vreme kada se školarci prepuštaju zabavi, igri i razonodi.
Kako se vreme letnjeg raspusta ne bi pretvorilo u vreme ``ubijanja`` dosade osmislili smo kamp za decu uzrasta od 6 do 10 godina. Imajući u vidu da je leto vreme kad su školarci na zasluženom odmoru, želeli smo da im umesto tradicionalnog načina učenja ponudimo mogućnost sticanja novih jezičkih veština kroz radionice na engleskom i italijanskom jeziku, kao i stvaranje novih prijateljstava, druženje sa vršnjacima, boravak u prirodi i sportske aktivnosti.

  • trajanje kampa: 1 nedelja 
  • početak svakog ponedeljka od  19.juna 2017
  • svakog radnog dana od 8.30h do 17.30h
  • 6-8 učenika u grupi
  • Cena: 130e Promo cena 115e Cena za dvoje 230e
  • U cenu uključeno: 14 školskih časova engleskog jezika, 2 školska časa italijanskog jezika, nastavni materijal, ručak i užina, dodatne aktivnosti (likovne, muzičke i kulinarske radionice, sport i bazen), sertifikat o pohađanju kampa
  • Pokrenimo se – plivanje, park, sportske igre

  • English is fun (5 puta nedeljno po 2 sata) i Italijanski kroz igru (2 puta nedeljno po 45 minuta)

  • Talent show ; Kuvajte sa nama; Muzičke i likovne radionice  

Broj mesta ograničen. Rezervišite na vreme.
Za više informacija možete nas pozvati na 011/ 3444 - 329 ili nam pisati na mejl office@concord.rs

TEEN LETO NA VRAČARU

KURSEVI ZA STUDENTE 2 za 1

Trajanje kursa: 3 meseca
Fond časova: 24 x 85 min.
Početak kursa: svakog drugog ponedeljka
Broj polaznika: od 4 do 6
Cena kursa: 180e
Cena sa popustom: 90e
Plaćanje na rate: 2 x 45e


Studentima je danas na raspolaganju veliki broj međunarodnih stipendija, programa razmene studenata i master i doktorskih programa u inostranstvu. Prvi uslov za to je poznavanje engleskog ili nekog drugog stranog jezika. Škola stranih jezika Concord je kreirala poseban kurs jezika za studente koji vas vodi do dobijanja međunarodnih sertifikata. Takođe ovaj kurs studentima pruža mogućnost da jezičke veštine, neophodne za komunikaciju i akademski rad, unaprede i temeljno savladaju.
Radi se u malim grupama a termini nastave su usklađeni sa rasporedom predavanja na matičnim fakultetima. Redovni upisni rokovi su u oktobru i martu.