sr
en
Akcije i popusti

 

Sve je više roditelja koji žele da upišu decu na kurs jezika od najranijeg uzrasta. Podržavamo ih jer su u pravu. Mnoga istraživanja pokazuju da znanje drugog jezika pomaže boljem kognitivnom razvoju deteta, razvija memoriju a poboljšava i sposobnost slušanja i razumevanja.

Poslednja psihološka istraživanja ukazuju na činjenicu da sama mogućnost razmišljanja na drugom jeziku pomaže ljudima da donose efikasnija i brža rešenja životnih problema. Takođe je dokazano i da ljudi koji govore strane jezike imaju bolje poslove, ali i da su tokom školovanja pokazivali uspešnije rezultate.

Upravo zbog toga stručnjaci tvrde da treba krenuti sa učenjem drugog jezika od najranijeg doba. Što je dete starije to se određeni prozori zatvaraju kada je u pitanju usvajanje jezika tako da je preporučljivo da se iskoriste te prirodne sposobnosti dok dete ne napuni 12 / 13 godina jer do tada ima veliku mogućnost da naučeni jezik govori originalnim akcentom.

Mi ćemo se u školi sa Vašom decom igrati, pevati, recitovati ali i uticati pozitivno na Vaše dete da zavoli ne samo učenje stranog jezika nego i školu kao instituciju za koju mi, kroz jedan opušten pristup, spremamo decu. Učimo ih da sede za stolom, da održe pažnju ceo čas, da imaju svoj udžbenik i pribor... sve ono sa čime će se kasnije sresti u osnovnoj školi.

DEČIJE LETO NA VRAČARU

Dugo iščekivani letnji raspust se bliži a sa njim i vreme kada se školarci prepuštaju zabavi, igri i razonodi.
Kako se vreme letnjeg raspusta ne bi pretvorilo u vreme ``ubijanja`` dosade osmislili smo kamp za decu uzrasta od 6 do 10 godina. Imajući u vidu da je leto vreme kad su školarci na zasluženom odmoru, želeli smo da im umesto tradicionalnog načina učenja ponudimo mogućnost sticanja novih jezičkih veština kroz radionice na engleskom i italijanskom jeziku, kao i stvaranje novih prijateljstava, druženje sa vršnjacima, boravak u prirodi i sportske aktivnosti.

  • trajanje kampa: 1 nedelja 
  • početak svakog ponedeljka od  19.juna 2017
  • svakog radnog dana od 8.30h do 17.30h
  • 6-8 učenika u grupi
  • Cena: 130e Promo cena 115e Cena za dvoje 230e
  • U cenu uključeno: 14 školskih časova engleskog jezika, 2 školska časa italijanskog jezika, nastavni materijal, ručak i užina, dodatne aktivnosti (likovne, muzičke i kulinarske radionice, sport i bazen), sertifikat o pohađanju kampa
  • Pokrenimo se – plivanje, park, sportske igre

  • English is fun (5 puta nedeljno po 2 sata) i Italijanski kroz igru (2 puta nedeljno po 45 minuta)

  • Talent show ; Kuvajte sa nama; Muzičke i likovne radionice  

Broj mesta ograničen. Rezervišite na vreme.
Za više informacija možete nas pozvati na 011/ 3444 - 329 ili nam pisati na mejl office@concord.rs

 

 

LETNJE JEZIČKE RADIONICE

    Poboljšajte i obnovite znanje kroz kreativan rad

    - Dvonedeljni program od 20 sati (2 sata dnevno)

    - Male grupe

    - Cena već od 10.000,00 dinara (500 dinara sat)

    Vreme radionice:

12.06. - 23.06.2017.  od 10 do 12 i od 16 do 18 časova
26.06. - 07.07.2017.  od 10 do 12 i od 16 do 18 časova
10.07. - 21.07.2017   od 10 do 12 i od 16 do 18 časova

UPISOM NA LETNJU JEZIČKU RADIONICU OSTVARUJETE 50% POPUSTA NA PRVU RATU
PRILIKOM UPISA U NOVU ŠKOLSKU GODINU 2017/18

 

 

LETNJI KONVERZACIJSKI KURS ENGLESKOG JEZIKA

Trajanje kursa : 12 x 90 min. ( 4 nedelje )
Početak kursa: 12. juna 2017. i 03. jula 2017.
Vreme održavanja nastave: 3 puta nedeljno
Broj polaznika: od 4 do 6
Cena kursa: 90e

Ukoliko vam teško polazi za rukom da započnete razgovor na engleskom jeziku ili da pronađete prave reči kada komunicirate na istom, onda ste izabrali pravi kurs za vas. Ovo je kurs za one koji već imaju neko predznanje i kojima gramatičke strukture i čitanje stručnih tekstova ne predstavlja problem, ali žele da unaprede veštine govora, slušanja i razumevanja.