sr
en
Engleski jezik u poslovnoj administraciji

Ovaj kurs je posebno pripremljen za one koji rade ili planiraju da rade u engleskom poslovnom okruženju i za one koje posao redovno dovodi u kontakt sa poslovnim ljudima koji pričaju engleski jezik. Takođe je koristan ako planirate da polažete neke od ispita poslovnog engleskog poput BEC Vantage / Higher ili za neku od međunarodnih kvalifikacija Londonske Privredne Komore (LCCI). (Pročitajte više o LCCI)


Prednosti pohađanja kursa Engleski jezik u poslovnoj administraciji:

  • Vežbaćete i razviti znanje engleskog poslovnog i administrativnog rečnika.
  • Naučićete da pregovarate sa stranim partnerima, da predstavite proizvode i usluge kompanije kao i da pišete poslovna dokumenta na engleskom.
  • Fokusiraćete se na oblast profesionalnog interesovanja gradeći veštine opšteg engleskog, tako da ćete u isto vreme poboljšati profesionalne veštine i opšti engleski. 
  • Akcenat kursa je na telefonskoj komunikaciji, organizaciji sastanaka i događaja, zapisivanju beležaka, pisanju elektronske pošte, faksova i pisama, odnosu prema klijentima i na temama neophodnim za svakodnevnu komunikaciju na random mestu koja se vodi na engleskom jeziku.
  • Savladaćete teme poput marketinga, menadžmenta i finansija.

Trajanje kursa:

  • Trajanje naših kurseva može varirati u odnosu na zahtev polaznika. Standardni kurs se sastoji od 24 časa koji se održavaju dva puta nedeljno. Svaki čas traje 85 minuta.
  • Takođe, organizujemo individualne časove skrojene po Vašim potrebama.

Preduslov za upis na kurs:


Osim u slučaju posebnog dogovora, za upis na kurs potreban je niži srednji nivo znanja engleskog jezika. Studenti moraju polagati ulazni test pre početka kursa da bismo procenili da li je nivo znanja zadovoljavajući za taj kurs.
 Svoje usluge pružili smo hiljadama zahtevnih klijenata.(Pogledajte ovde s kojim kompanijama smo imali zadovoljstvo da radimo). Dođite da naše znanje podelimo s Vama.